Unibet mobil sportfogadás

Ah, versenyzők. Mindig egy új módja annak, hogy pénzt Unibet költeni, egy új módja annak, hogy megragadja a vereséget a győzelem pofáiból.

Ebben az alkalomban azt gondolom, hogy mi a The Scoop és a megdöbbentő kísérlete, hogy kilépjen a színpadról a Sandown-ban a tavalyi Unibet szezonban. Ahogy a legutóbbi másodpercek alatt felemelkedett, néhány szegény bögre gondolt: „Köszönöm az Úrnak, hogy felvettem az első győztesemet Victoria koronázása óta…”

Barry Geraghty számított, hogy mi a The Scoop mint ő, mert ő Unibet mobil sportfogadás csak egy “nagy baba” volt a harmadik kezdetén. Ma a Sandown óta csak egy újabb futtatását folytatja. Mi baj lehet?

Megemlítettem, hogy a The Scoop egy fél testvér Harchibaldnak. Harchibald félig testvére!Mi baj lehet?

Összességében hajlamos vagyok máshová nézni Newbury Fulke Walwyn Trophy-jében. Remiluc (1.05) számomra 7-1-ben fog cselekedni, még akkor is, ha ez Unibet egy jelentős lépés a versenyen, amelyben legutóbb a Fontwell-ben szaggatott.

A Paul Nicholls eldöntötte magát, és Chris Gordon egészen hasznos kezdőkifejtővé vált, mielőtt 18 hónapot követelne. Bármi is volt, aki meggyengült, nem ölte meg képességeit, hiszen nagyon erősen utazott, hogy 12 héttel ezelőtt nyerjen egy Magyar Unibet állítólagos hátrányt.

Ugyanazzal a jelzéssel jön ide, mintha ő elkezdett volna üldözni, ami túl jó alkalom arra, hogy elmegyek.Ebből az összefüggésből elkaptam egy kedvező jelentést, így itt reméljük, hogy jól fog szembesülni a nagyobb akadályokkal.

Egy későbbi hátrány esetén a kártyán futok, Evan Williams-nel Unibet megyek, aki meleg, meleg, meleg az elmúlt két hét 11 nyertese után. Még két, és Nicholl lesz.

Williams vezeti az Aerlite Supreme-t (2.45), egy ex-ír lót, aki nem érte el sokat az első szezonban Walesben, de készen áll a rúgásra, amit a Wetherby újbóli unibet sportfogadás bónusz megjelenése alapján ítél meg két hete. Aznap a három futószalagon ment, és alapvetően megnyerte a Unibet versenyt, de aztán üresjáratú volt, és Wells De Lune leereszkedett.

Kapcsolt hírekben a pofonok már fel vannak szerelve.Lehet, hogy ezúttal csak egy kicsit fitter, és boldogan fogok 8-1 ellen nyolc versenytárssal, akik közül néhány úgy tűnik, mintha ismert mennyiség lenne.

A Pertemps selejtezőben a Behind Time a Cheltenham sikerének nyomon követése, de a 6-1-es fellebbezést tesz Solomn Grundy (3.20) ellen, aki Unibet utoljára üldözte őt. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az egész hazaérkezett, miután elmulasztotta aznapi ülést, így a remény az, hogy professzionálisabban versenyez a szezon második futamán, és Noel Fehily átvesz egy kevésbé tapasztalt lovast.