Bet365 online fogadási

Victoria egy harmadik, egyenes, Sheffield Shield címért folytatott kampánya továbbra is lendületet ad, miután a vasárnapi SCG-n 1982-es győzelem nyerte az NSW-t.

A Bushrangerek a Blues-t 192-re fél órával később Az utolsó napon a Bet365 teát a harmadik szezon nyereményének biztosítására a szezon utolsó mérkőzésein, a Tasmania és a Queensland meggyőző győzelmével követve. Ausztrália hat változást hajt végre a harmadik tesztben.

A Blues és Dél-Ausztrália minden vasárnap Bet365 online fogadási elvesztette az első két játékot, Victoria már majdnem hat pontot ütött a csúcson.

„A viktoriánus csapat jelenleg nagyon jó krikettet játszik, mi ‘ Van egy nagyszerű kultúra, ”mondta Bushrangers, Peter Handscomb, aki kitüntetést szerzett, és a Test egy 215-ös pályára állt.

„ Mindenkinek van nagyszerű alkalom, hogy a kék sapkát hozza Bet365 nekünk, és megteszi azt, amit tud, először a csapatot h valóban félelmetes.Ez azért jelenik meg, mert most már három nagyon jó nyereményünk volt, és remélhetőleg karácsonyra kerülünk, és egy utolsó kettőt is kaphatunk. ”

Az 1-39-kor folytatva az NSW soha nem fenyegette komolyan a 391-es cél elérését. rajta egy viseleten.Pacemen Chris Tremain és Scott Boland mindketten három wickets-et és Jon Holland-t vettek fel, és Dan Christian mindkét két fejbőrt kért. „A bajnokság legmagasabb Bet365 partnersége egy hatodik wicket stand volt Maddinson és Moises Henriques között.

Hughes, az NSW és az ausztrál kapitány, Steve Smith és Kurtis Patterson mindegyiküket elutasították. / p>

A Bushrangerek dominálták a játékot egy olyan boszorkányon, Bet365 amely az első két napon 6-510-es állapotot követően romlott.

A mérkőzés előtti előrejelzések ellenére a spinnerek sikeresek lesznek, új labdarúgó-trófeák A Boland 13 wickets-re kombinálva, az utóbbi 7-53-as mérkőzésszámokkal zárult 33-ból, 17 közülük maidens volt.

A Blues elveszett okok miatt az új ausztrál teszt Bet365 csapat Maddinson azt mondta: – Mondhatnék egy elveszett dobást?Nagyon jól játszottak, alkalmazzák magukat. Tudták, hogy a wicket jó volt az első napon, és nem igazán adtak nekünk szippantást. ”

A következő szombaton Bet365 négy fordulóban a Victoria fogadó SA az MCG-nél, míg az NSW a Tasmania-t Hobartban.